Welkom bij de Club van 100 - de exclusieve gemeenschap die Julian's kartwereld ondersteunt en zijn passie voor racen naar nieuwe hoogten brengt!

 

Wie zou het leuk vinden om een bijdrage te doen via de Club van 100? Nou, iedereen die gelooft in de kracht van dromen en het enthousiasme van een 7-jarige karter die vastbesloten is om zijn racevaardigheden te perfectioneren! Als lid van de Club van 100, kun je Julian helpen om zijn talenten te ontwikkelen en hem te laten schitteren op het circuit.

 

Voor slechts 100 euro per jaar kun je Julian's race-avontuur ondersteunen en hem de kans geven om extra trainingen te volgen. Deze trainingen zijn van vitaal belang om nieuwe racetracks te verkennen en de ideale lijnen te ontdekken, zodat hij als een ware kampioen kan presteren.

 

Jouw bijdrage aan de Club van 100 is van onschatbare waarde voor Julian. Met jouw geschonken honderdjes kan hij die benodigde extra trainingen volgen, en elk gebaar brengt hem dichter bij het realiseren van zijn dromen.

 

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de Club van 100 en geef Julian de steun die hij nodig heeft om te groeien en te schitteren in de kartwereld. Samen kunnen we zijn passie laten bloeien en hem laten uitgroeien tot een echte racetalent. Help jij mee om Julian's race-reis tot een onvergetelijke reis te maken? Elke bijdrage telt en maakt een verschil!

 

Doe vandaag nog mee met de Club van 100 en laat Julian zien dat zijn dromen werkelijkheid kunnen worden met de steun van een geweldige gemeenschap van kartliefhebbers zoals jij!

Club van 100

€ 100,00

Club van 100

€ 100,00

Via deze manier word je gemakkelijk lid van de club van 100

Je wordt niet opgenomen in de club van 100, maar je bijdragen wordt zeker gewaardeerd.

 

Je wordt opgenomen in de club van 100.

 

 

 

Je wordt opgenomen in de club van 100.

 

 

 

Ik wil onderstaande mensen heel erg bedanken voor een bijdrage aan de club van 100

Roland en Chantal Gort

Familie Hopman

Kevin Nel

Vishandel Mercelis

Bakker Jochem

De Bakkerie

Rengercorner

XO Flex BV

Markthandel Dijkhuizen-Poort

RVS vision

Smale banket

Mavystar